Акцията на Snapchat е налична за търговия при ДЖЕЙ ЕФ ДИ

Имаме удоволствието да съобщим добавянето на нов инструмент* към предлаганите от ДЖЕЙ ЕФ ДИ множество класове активи - борсовотъргуваната акция на Snapchat Inc, листната на фондовата борса в Ню Йорк (NYSE). Акцията е налична за търговия считано от днес (30/11/2020). Ще намерите инструмента под наименованието "Snapchat Inc" (тикер: SNAP.) в символната група "Stocks.US" на вашия МТ5 терминал. За всички подробности, прегледайте Продуктовите спецификации, публикувани на нашия сайт.

Вижте последната статия относно акцията на Snapchat, в която ще откриете множество ценни насоки за действие, публикувани от нашите експерти по пазарни проучвания.

*Борсовотъргуваните акции не са достъпни за клиенти на JFD Overseas Ltd, както и за клиенти с местожителство в Китай и ОАЕ.