Актуализиране на Приложения към Общите условия на ДЖЕЙ ЕФ ДИ през юни 2020 г.

Бихме искали да ви уведомим, че актуализираме следните Приложения към нашите Общи условия:

JFD Group Ltd:
  • Приложение III – Фонд за компенсиране на инвеститорите
  • Приложение IV – Уведомление за риска
  • Политика за разглеждане на жалби
JFD Overseas Ltd:
  • Уведомление за риска
  • Политика за разглеждане на жалби

По-долу ще намерите за ваша справка обобщение на по-важните промени. Въпреки че те не касаят условията за търговия, силно препоръчваме да прочетете изцяло документите. Кликнете на съответния линк, за да видите актуализираната версия.

Приложение III – Фонд за компенсиране на инвеститорите

Във връзка с последните промени в регулаторната и правна рамка, представяме обзор под формата на въпроси и отговори, с които нашите клиенти по-лесно ще възпримат информацията по този въпрос. Вижте обновената версия.

Приложение IV – Уведомление за риска

Вследствие на новопредлаганите от ДЖЕЙ ЕФ ДИ продукти (акции, инвестиционни продукти) подчертаваме специфичните рискове, свързани с всеки един финансов инструмент. Вижте обновената версия - JFD Group Ltd | JFD Overseas Ltd.

Политика за разглеждане на жалби

Целта ни е да обърнем внимание на всички ваши притеснения качествено и навреме, винаги вежливо и коректно. Обновената Политика за разглеждане на жалби предвижда по-прозрачен и пряк достъп до информация, от който нашите клиенти да се възползват. Вижте обновената версия - JFD Group Ltd | JFD Overseas Ltd.

Актуалзираните версии на Приложенията ще влязат в сила в петък (19/06/2020) и ще бъдат публикувани на нашия уебсайт.