Дейността на ДЖЕЙ ЕФ ДИ продължава по обичайния начин

Въпреки сериозните последици върху финансовите пазари от глобалното разпространение на корона вируса, може да бъдете спокойни, че дейността в групата от компании на ДЖЕЙ ЕФ ДИ продължава по обичайния начин без прекъсване на предоставяните услуги.

В съответствие с най-добрите индустриални практики и регулаторните препоръки, взимаме необходимите мерки за устойчивост на бизнеса, за да поддържаме най-високото равнище на инвестиционни услуги.

Уведомяваме ви, че непрекъснато следим влиянието на волатилността върху нашите условия за търговия, за да ограничим излагането ви на по-високи пазарни рискове. Към настоящия момент не планираме промени в маржин изискванията, които да влязат в сила през следващите две седмици. Въпреки това, най-учтиво ви напомняме, че ДЖЕЙ ЕФ ДИ запазва правото си в кратък срок при форсмажорни обстоятелства да предприеме нови мерки в защита интересите на клиентите си, съгласно Общите условия, които регламентират търговията ви.

Отличното ниво на взаимодействие с вас като потребители е от изключителна важност за нас. Затова ви каним периодично да посещавате нашия уебсайт и да останете в очакване на предстоящи новини от нас, свързани с развиващата се ситуация.

Ако имате въпроси, нашият многоезичен и приветлив отдел „Обслужване на клиенти“ е готов да ви съдейства 24 часа 5 дни в седмицата.

Пожелаваме ви успешна търговия!