JFD Group стъпва на испански пазар

От своето основаване през 2011г, JFD се радва на все повече увеличаваща се популярност сред трейдъри и инвеститори в повече от 130 държави. Макар и сред пазарните несигурности напоследък и намесата на ESMA в предлаганите продукти, компанията не стига до моменти на значителни забавяния и успява да поддържа здравословни бизнес дейности, които й позволяват да следва развитие и нови възможности.

Задвижван от високо опитен екип от специалисти, новият офис в Мадрид целй да предостави широката гама от търговски и инвестиционни услуги на компанията на испаноговорящия свят. Новата стъпка е също важна част от плана на компанията да утвърди своята следа върху глобалния пазар. Освен Испания, офисът в Мадрид ще се грижи и за финансовите нужди на трейдъри и инвеститори в Португалия и значими райони с испано и португалоговорящи общности, включително и Латинска америка с население над 640 милиона.

Клиентите на JFD могат да търгуват над 1500 инструмента, разпределени в 9 класа активи чрез MetaTrader 4 and MetaTrader 5. Компанията предоставя и реална търговия с множество активи Forex, ДЗР за борсово предлагани фондове, индекси, стоки, криптовалути и облигации, както и търговия без комисиони на повече от 600 щатски, испански, немски, френски и холандски акции. В допълнение към това, компанията предлага и своята популярна пасивна инвестиционна платформа JFD Invest, в която инвеститори могат да подбират измежду списък с доказани търговски стратегии.

Строги регулации от BaFin и CySec, както и регистрация с повече от 28 европейски държави гарантират, че клиентите в новите райони са добре защитени. Техните финансови средства се държат в сегрегирани сметки при водещи банки, като Barclays and Wirecard AG. Като част от JFD Group, JFD Bank AG е също така член на стоковите борси във Франкфурт, Мюнхен, Дюселдорф и Виена.

Игнасио Албизури Делкло бе избран за водещата позиция в новия офис Мадрид на позиция Управляващ директор за Иберия и LATAM (Латинска америка). Преди да се присъедини към JFD той има над 10-годишна богата и успешна кариера във финансовата индустрия. „Това е невероятна възможност, чрез която JFD може да достигне нови и свежи пазари и аз съм радостен да бъда част от компания, считана за лидер в своя сектор с над 40 международни награди, с които може да се похвали“, сподели Г-н Делкло.

Повече информация на испански и португалски относно финансовите услуги и предложения на JFD, може да бъдат намерени в наскоро стартиралите платформи www.jfdbank.com/es and www.jfdbank.com/pt