Предстояща консолидация на акциите на SLG

Уведомяваме ви, че на 21/01/2021 акциите на SLG (SL Green Realty Corp) ще претърпят консолидация в съотношение 2429:2500 (за всяка акция, инвеститорите ще получат приблизително 0.9716 акции и текущата цена на акциите ще се увеличи приблизително 0.9716 пъти). Това корпоративно събитие ще се отрази както на борсовотъргувания инструмент, така и на еквивалентния му договор за разлика, наличен за търговия в платформите на ДЖЕЙ ЕФ ДИ.

В тази връзка, ще извършим всички необходими промени спрямо отворените позиции със съответните финансови инструменти. Ако имате отворени чакащи поръчки (включително нива на допустима загуба и приемлива печалба), трябва да ги затворите преди 21/01/2021. В противен случай, ние ще го направим преди отварянето на пазара на датата на деленето.

Междувременно, може да посетите секцията JFD Research, за да прочетете последните новини и анализи на финансовите пазари с ценни насоки за действие, публикувани от нашите експерти.