Предстоящо сливане между E*TRADE и Morgan Stanley

Уведомяваме ви за сливането между E*TRADE Financial Corporation (ETFC) и Morgan Stanley (MS), което е предвидено да приключи в понеделник (05/10/2020). Тъй като MS е придобиващото дружество, акциите на ETFC ще престанат да се търгуват преди дата на сливането. Все още не е ясна датата на изпълнение на трансакцията.

Поради това, всички клиенти на ДЖЕЙ ЕФ ДИ, които ще оставят отворени позициите си върху акциите на ETFC при затварянето на пазара на 02/10/2020, ще получат по търговските си сметки нови акции на MS според следната процедура:

1. Когато сливането бъде окончателно изпълнено след 05/10/2020, ще затворим всички съответни клиентски позиции върху акции на ETFC по среднопретеглената спрямо обема цена (VWAP).
  2. Ще разпределим новите акции на MS по търговските сметки на клиентите в съотношение VWAP/1.0432.

Можете да прочетете повече за сливането в уебсайта на Morgan Stanley. За да прочетете последните новини и анализи на фондовите пазари, може да посетите секцията JFD Research, където ще откриете множество полезни насоки за действие, публикувани от нашите експерти.