Без въздействие върху вашите средства при ДЖЕЙ ЕФ ДИ

След последното ни съобщение относно мерките, които предприехме в отговор на финансовата криза в Wirecard, бихме искали да ви напомним, че ДЖЕЙ ЕФ ДИ реагира своевременно и адекватно на създалата се ситуация като престана да съхранява клиентски средства в Wirecard.

Можете да бъдете сигурни, че нашата компания не е засегната от процедурите по обявяване в несъстоятелност на Wirecard и търговията в нашите платформи ще продължи без прекъсване.

ТЪРГОВИЯ С АКЦИИ НА WIRECARD

Моля имайте предвид, че считано от днес, ДЖЕЙ ЕФ ДИ активира настройката „само затваряне на поръчки“ за акциите на Wirecard (борсовотъргувани и договори за разлика) в платформите си. Поради тази причина, няма да можете да отваряте нови позии в съответните финансови инструменти, а ще можете единствено да затворите текущи отворени позиции.