Кризата в Wirecard: ДЖЕЙ ЕФ ДИ предпазва средствата по вашите търговски сметки

Във връзка със счетоводните проблеми, които Wirecard Bank AG има със своите одитори, бихме искали да ви уверим, че ДЖЕЙ ЕФ ДИ предприе всички необходими мерки за сегрегиране и защита на средствата на своите клиенти чрез Barclays Bank Великобритания.

ДЕПОЗИРАНЕ И ТЕГЛЕНЕ ПО ТЪРГОВСКИ СМЕТКИ

Моля имайте предвид, че считано от днес, възможността за депозиране на средства по търговските сметки чрез Wirecard не е налична. Все пак ще можете да теглите средства чрез банката като този тип трансакции ще бъдат обработвани със закъснение, в рамките на 48 часа. Тегленията чрез Barclays Bank са по-бързи (отнемат до 24 часа), но при тях е налице трансакционна такса, начислена от банката. ДЖЕЙ ЕФ ДИ ще покрие разходите за първото теглене на средства чрез Barclays Bank в щатски долари за всяко тримесечие.

Повече подробности за възможностите за депозиране и теглене на средства по търговските сметки можете да намерите на нашия уебсайт или след като влезете във вашия профил в портала „Моят ДЖЕЙ ЕФ ДИ“.